svensk se thai massage borås

Massage vaxning och hudvård - custombeatsbydre.eu Hej och välkommen till MaCera - Massage i Borås. Jag heter Sabine Böckman och är diplomerad Jag arbetar med svensk klassisk massage och aromamassage. Syftet är att öka. Behöver du en djupgående triggerpunktsmassage? Boka Frankensteins smärtlindrande specialmassage online idag. Thai Massage - massörer, thaimassage, massage, thai massage, Genuin Thai Svensk Massage · - 12 8 Visa nummer. Kungsg. 32,. 33 BORÅS.

Videos

Real Thai Massage Oil Step by Step by a Thai lady.....นวดน้ำมัน MV.32 svensk se thai massage borås

Svensk se thai massage borås - massage

Betalning   Jag föredrar betalning med swich men det går även bra att överföra från konto till konto. Hållplatsen ligger strax brevid lokalen och heter Adilsgatan. Åker du buss så tar du buss nummer sju mot Norrmalm. Jag har nu bott i Sverige i fyra år och trivs väldigt bra här. För att säkrast få den tid du önskar ring Tel:

Svensk se thai massage borås - thai limhamn

Som du säkert redan vet så är det populärt att få massage som friskvård genom företaget du arbetar hos. Jag finns på Döbelnsgatan 82 på Norrmalm i Borås. Jag är ansluten till Wellnet men tar i dagsläget inte emot friskvårdskuponger. Gratis Kundparkering finner moget massage halmstad utanför. Självklart är du välkommen på en drop-in tid utan att boka i förväg, förhoppningsvis finns en ledig tid för dej. Jag heter Sabine Böckman och är diplomerad massör och hälsoutvecklare sedan I en del fall fakturerar jag företaget direkt. Massage vaxning och hudvård - custombeatsbydre.eu Hej och välkommen till MaCera - Massage i Borås. Jag heter Sabine Böckman och är diplomerad Jag arbetar med svensk klassisk massage och aromamassage. Syftet är att öka. Gedigen utbildning från Thailand, lång erfarenhet och certifierad att utföra professionell massage. Under dessa år har jag både arbetat och studerat Svenska. använd tidbokningen på internet custombeatsbydre.eu och förhandsboka. Cherry Massage, Döbelnsgatan 12, 34 Se kontaktuppgifter Thaimassage 34 XX .. Svenska Massageteamet i Borås. Massage i Borås.

on Svensk se thai massage borås

What do you think?

Note: Your email address will not be published